Menyang kontèn

Callum Connolly

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Callum Connolly
Katerangan priangga
Jeneng dawa Callum Alexander Connolly[1]
Tanggal lair (1997-09-23) 23 Sèptèmber 1997 (umur 26)
Papan lair Liverpool, Inggris
Dhuwur 6 ft 1 in (1.85 m)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Blackpool
Angka 2
Karir nom
2006–2016 Everton
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016–2021 Everton 1 (0)
2016Barnsley (nyileh) 3 (0)
2017Wigan Athletic (nyileh) 17 (2)
2017–2018Ipswich Town (nyileh) 34 (4)
2018–2019Wigan Athletic (nyileh) 17 (1)
2019Bolton Wanderers (nyileh) 16 (2)
2019–2020Lincoln City (nyileh) 11 (0)
2020Fleetwood Town (nyileh) 13 (2)
2020–2021Fleetwood Town (nyileh) 40 (2)
2021– Blackpool 0 (0)
Tim nasional
2014 Inggris U-17 4 (0)
2014–2015 Inggris U-18 9 (3)
2015–2016 Inggris U-19 10 (0)
2016–2017 Inggris U-20 7 (1)
2018 Inggris U-21 4 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14:17, 4 June 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 09:49, 14 July 2018 (UTC)

Callum Alexander Connolly (lair 23 September 1997) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Blackpool.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Updated squads for 2017/18 Premier League confirmed". Premier League. 2 February 2018. Dibukak ing 11 February 2018.