Menyang kontèn

Jordan Lawrence-Gabriel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jordan Lawrence-Gabriel
Lawrence-Gabriel main kanggo Nottingham Forest ing taun 2016
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jordan Jay Lawrence-Gabriel[1]
Tanggal lair (1998-09-25) 25 Sèptèmber 1998 (umur 25)
Papan lair London, Inggris
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Blackpool
Angka 4
Karir nom
0000–2013 Arsenal
2014–2015 Southend United
2015–2019 Nottingham Forest
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019–2021 Nottingham Forest 5 (0)
2020Scunthorpe United (nyileh) 9 (0)
2020–2021Blackpool (nyileh) 27 (0)
2021– Blackpool 16 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11:46, 6 February 2022 (UTC).


Jordan Jay Lawrence-Gabriel (lair 25 September 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Blackpool.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2019" (PDF). English Football League. Dibukak ing 25 September 2019.