Menyang kontèn

Brad Holmes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Brad Holmes
Katerangan priangga
Tanggal lair (2002-12-16) 16 Dhésèmber 2002 (umur 21)[1]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Blackpool
Angka 38
Karir nom
–2020 Bolton Wanderers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2020– Blackpool 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14:22, 21 April 2021 (UTC).


Brad Holmes (lair 16 Desember 2002) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Blackpool.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Brad Holmes – Blackpool F.C.'s official website