Menyang kontèn

Keshi Anderson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Keshi Anderson
Katerangan priangga
Jeneng dawa Keshi Stuart Oluyinka Adetokunboh Anderson[1]
Tanggal lair (1995-04-06) 6 April 1995 (umur 29)[2]
Papan lair Luton, Inggris
Dhuwur 5 ft 9 in (1.75 m)[3]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Blackpool
Angka 10
Karir nom
Watford
Barton Rovers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2015 Barton Rovers 41 (26)
2015–2018 Crystal Palace 0 (0)
2015Doncaster Rovers (nyileh) 7 (3)
2016–2017Bolton Wanderers (nyileh) 8 (1)
2017Northampton Town (nyileh) 14 (3)
2017–2018Swindon Town (nyileh) 22 (4)
2018–2020 Swindon Town 78 (11)
2020– Blackpool 21 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:10, 21 August 2021 (UTC).


Keshi Stuart Oluyinka Adetokunboh Anderson (lair 6 April 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Blackpool.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Keshi Anderson". Swindon-Town-FC.co.uk. Dibukak ing 27 October 2019.
  2. "Profile". Premier League. Diarsip saka sing asli ing 27 October 2022. Dibukak ing 9 April 2015.
  3. "Profile". 11v11. Dibukak ing 20 January 2016.