Menyang kontèn

Josh Bowler

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Josh Bowler
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joshua Luke Bowler[1]
Tanggal lair (1999-03-05) 5 Maret 1999 (umur 25)
Papan lair Chertsey, Inggris
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Blackpool
Angka 11
Karir nom
2009–2011 Fulham
2011–2013 Aldershot
2013–2017 Queens Park Rangers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017 Queens Park Rangers 1 (0)
2017–2021 Everton 0 (0)
2019–2020Hull City (nyileh) 28 (1)
2021– Blackpool 0 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19:45, 14 July 2020 (UTC).


Joshua Luke Bowler (lair 5 Maret 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Blackpool.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League clubs publish 2019/20 retained lists". Premier League. 26 June 2020. Dibukak ing 9 July 2020.