Menyang kontèn

Jake Beesley

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jake Beesley
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jake Elliott Beesley[1]
Tanggal lair (1996-12-02) 2 Dhésèmber 1996 (umur 27)
Papan lair Sheffield, Inggris [2]
Dhuwur 6 ft 1 in (1.85 m)
Posisi main Forward
Katerangan klub
Tim saiki
Rochdale
Angka 11
Karir nom
Chesterfield
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2014–2017 Chesterfield 7 (0)
2016Shaw Lane (nyileh) 6 (4)
2017–2020 Salford City 28 (4)
2018Boston United (nyileh) 11 (1)
2018–2019Bradford Park Avenue (nyileh) 43 (21)
2019–2020Solihull Moors (nyileh) 14 (4)
2020 Solihull Moors 9 (0)
2020– Rochdale 12 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:53, 2 December 2020 (UTC).


Jake Elliott Beesley (lair 2 Desember 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Rochdale.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "The Football League Limited: Club list of registered players as at 16th May 2015" (PDF). The Football League. 16 May 2015. kc. 42. Dibukak ing 20 June 2015.
  2. "J. Beesley profile". Soccerway. Dibukak ing 1 August 2015.