Michael Carrick

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Michael Carrick
Michael Carrick.jpg
Carrick main kanggo Manchester United
Informasi Pribadi
Jeneg Jangkep Michael Carrick[1]
Tanggal lair (1981-07-28) 28 Juli 1981 (umur 37)[1]
Papan lair Wallsend, Tyne & Wear, England
Dhuwur 6 ft 1 in (1.85 m)[2]
Posisi Centre midfielder
Informasi klub
Klub mangsa iki Manchester United
Nomer 16
Karier mangsa enom
1986–1997 Wallsend Boys Club
1997–1998 West Ham United
Karier mangsa tua*
Taun Tim Tampil (Gol)
1998–2004 West Ham United 140 (6)
1999Swindon Town (silihan) 6 (2)
2000Birmingham City (silihan) 5 (0)
2004–2006 Tottenham Hotspur 64 (2)
2006– Manchester United 180 (14)
Tim nasional
2001–2003 England U-21 14 (2)
2006 England B 1 (0)
2001– England 23 (0)
  • Panampilan lan gol ing klub enom bisa dietung saka liga dhaerah dan akurat per 21:00, 25 May 2010 (UTC).

    ‡ Panampilan lan gol sak tim nasional akurat per 23.30, 15 Agustus 2012 (UTC)

Michael Carrick (lair ing Wallsend, Tyneside, 28 Juli 1981; umur 37 taun) ya iku gelandang Inggris sing dhuwur awaké 185 cm lan ping 7 main kanggo nagarané. Saiki panjenengané main kanggo klub Manchester United ing Liga Premier Inggris sawisé ditransfer saka klub Tottenham Hotspur F.C..

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. a b Hugman, Barry J. (2005). The PFA Premier & Football League Players' Records 1946–2005. Queen Anne Press. k. 109. ISBN 1852916656. 
  2. Rollin, Glenda; Rollin, Jack (ed.) (2008). Sky Sports Football Yearbook 2008–2009. Headline. k. 497. ISBN 978-0-7553-1820-9.  |last-author-amp=& ora sah (pitulung)


Pranala njaba[besut | besut sumber]