Harry Maguire

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Harry Maguire
Harry Maguire 2018-06-28 1.jpg
Maguire Main kanggo Tim Nasional Inggris ing Piala Donya Rusia Taun 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jacob Harry Maguire[1]
Tanggal lair (1993-03-05) 5 Maret 1993 (umur 27)
Papan lair Sheffield, Inggris
Dhuwur 6 ft 4 in (1.94 m)[2]
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Manchester United
Angka 15
Karir nom
0000–2011 Sheffield United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011–2014 Sheffield United 134 (9)
2014–2017 Hull City 54 (2)
2015Wigan Athletic (silihan) 16 (1)
2017–2019 Leicester City 24 (2)
2019-saiki Manchester United
Tim nasional
2012 Inggris U21 1 (0)
2017–saiki Inggris 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 13:10, 21 January 2018 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 20:30, 14 January 2018 (UTC)

Jacob Harry Maguire (lair 5 Maret 1993), sing dikenal minangka Harry Maguire, ya iku pamain bal-balan profèsional Inggris sing main minangka pamain pertahanan kanggo klub Liga Primér Inggris Leicester City C.F. lan tim nasional Inggris. Lair ing Sheffield, dhèwèké mlebu ing sistem palatihan nom-noman ing Sheffield United sadurungé lulus menyang tim pisanan.

Karir klub[besut | besut sumber]

Sheffield United[besut | besut sumber]

Maguire main kanggo Sheffield United ing 2011[besut | besut sumber]

Maguire lair ing Sheffield, South Yorkshire.[3] Sawisé nglakoni palatihan sistem nom-noman ing Sheffield United, lan karo tim kang berjuang nglawan dégradasi, dhèwèké dipromosikaké menyang skuad tim kapisan, miwiti debuté sawisé dadi pengganti setengah wektu lan menangaken mènèjer penghargaan ana ing home match nglawan Cardiff City ing April 2011.[4] Dhèwèké nglakokaké papat penampilan manèh ing mangsa kasebut nanging ora bisa nyegah klub kasebut didégradasi.

Sawisé ngrampungaké papan kasebut ing tim pisanan, Maguire damel gol kapisan kanggo Blades nalika menang 2-0 ing Oldham Athletic nalika mangsa pembukaan mangsa 2011-12 League One.[5]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Professional retain list & free transfers 2012/13" (PDF). The Football League. 18 May 2013. k. 44. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 12 October 2013. 
  2. "Harry Maguire: Overview". Premier League. Dijupuk 14 December 2017. 
  3. Rollin, Glenda; Rollin, Jack, eds. (2012). Sky Sports Football Yearbook 2012–2013 (ed. 43rd). London: Headline Publishing Group. k. 526. ISBN 978-0-7553-6356-8. 
  4. "Sheffield Utd vs Cardiff City". Sheffield United F.C. 12 April 2011. Diarsip saka sing asli ing 26 January 2018. Dijupuk 26 January 2018. 
  5. "Blades too sharp for Latics". Sky Sports. 6 August 2011. Dijupuk 26 January 2018.