Robert Green

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Robert Green
Robert-Greenpp.jpg
Robert Green taun 2010
Katerangan priangga
Jeneng dawa Robert Paul Green[1]
Tanggal lair (1980-01-18) 18 Januari 1980 (umur 38)
Papan lair Chertsey, England
Dhuwur 1.91 m (6 ft 3 in)[2]
Posisi main Goalkeeper
Katerangan klub
Tim saiki
Leeds United
Angka 1
Karir nom
1992–1999 Norwich City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1999–2006 Norwich City 223 (0)
2006–2012 West Ham United 219 (0)
2012–2016 Queens Park Rangers 121 (0)
2016– Leeds United 4 (0)
Tim nasional
1997 England U16 1 (0)
1998 England U18 2 (0)
2006 England B 1 (0)
2005–2015 England 12 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 04:21, 23 August 2016 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:00, 26 May 2012 (UTC)

Robert Paul Green (lair 18 Januari 1980; umur 38 taun) ya iku salahsijiné juru main bal-balan profèsional sing warga negarané Inggris. Piyambaké main ndhik posisi kiper kanggo klub Queens Park Rangers.

Green gabung karo Queens Park Rangers sawisé nandatangani kontrak tanggal 21 Juni 2012.[3] Klub sadurungé sing tau dibela ya iku Norwich City F.C. lan West Ham United F.C..

Ndèk tim bal-balan nagara Inggris piyambaké wis main ping 12.

Kariré[besut | besut sumber]

1997-2000 Norwich City[4]

2000-2002 Norwich City[4]

2002-2006 Norwich City[4]

2006-2011 West Ham United F.C.[4]

2011-2012 West Ham United F.C.[4]

2004-2016 Inggris[4]

2012-2016 Queens Park Rangers[4]

2016-saiki Leeds United A.F.C.[4]

Juwara[besut | besut sumber]

Piyambaké tau juwara Championship karo Norwich City ndhik taun 2004.[4]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "FIFA World Cup South Africa 2010 – List of Players" (PDF). Fédération Internationale de Football Association (FIFA). Dijupuk 8 June 2013. 
  2. "Player Profile". Premier League. Diarsip saka sing asli ing 11 January 2012. Dijupuk 30 March 2011. 
  3. "QPR Signing", ESPN, 21 June 2012. Retrieved 21 June 2012.
  4. a b c d e f g h i "Robert Green". www.eurosport.com. Dijupuk 14 September 2016.