Robert Green

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Robert Green
Robert-Greenpp.jpg
Robert Green taun 2010
Katerangan priangga
Jeneng dawa Robert Paul Green[1]
Tanggal lair (1980-01-18) 18 Januari 1980 (umur 38)
Papan lair Chertsey, England
Dhuwur 1.91 m (6 ft 3 in)[2]
Posisi main Goalkeeper
Katerangan klub
Tim saiki
Leeds United
Angka 1
Karir nom
1992–1999 Norwich City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1999–2006 Norwich City 223 (0)
2006–2012 West Ham United 219 (0)
2012–2016 Queens Park Rangers 121 (0)
2016– Leeds United 4 (0)
Tim nasional
1997 England U16 1 (0)
1998 England U18 2 (0)
2006 England B 1 (0)
2005–2015 England 12 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 04:21, 23 August 2016 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:00, 26 May 2012 (UTC)

Robert Paul Green (lair 18 Januari 1980; umur 38 taun) ya iku salahsijiné juru main bal-balan profèsional sing warga negarané Inggris. Piyambaké main ndhik posisi kiper kanggo klub Queens Park Rangers.

Green gabung karo Queens Park Rangers sawisé nandatangani kontrak tanggal 21 Juni 2012.[3] Klub sadurungé sing tau dibela ya iku Norwich City F.C. lan West Ham United F.C..

Ndèk tim bal-balan nagara Inggris piyambaké wis main ping 12.

Kariré[besut | besut sumber]

1997-2000 Norwich City[4]

2000-2002 Norwich City[4]

2002-2006 Norwich City[4]

2006-2011 West Ham United F.C.[4]

2011-2012 West Ham United F.C.[4]

2004-2016 Inggris[4]

2012-2016 Queens Park Rangers[4]

2016-saiki Leeds United A.F.C.[4]

Juwara[besut | besut sumber]

Piyambaké tau juwara Championship karo Norwich City ndhik taun 2004.[4]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "FIFA World Cup South Africa 2010 – List of Players" (PDF). Fédération Internationale de Football Association (FIFA). Dijupuk 8 June 2013. 
  2. ^ "Player Profile". Premier League. Diarsip saka sing asli ing 11 January 2012. Dijupuk 30 March 2011. 
  3. ^ "QPR Signing", ESPN, 21 June 2012. Retrieved 21 June 2012.
  4. ^ a b c d e f g h i "Robert Green". www.eurosport.com. Dijupuk 14 September 2016.