Paul Pogba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Zarya-MU (8).jpg

Paul Labile Pogba (lair 15 Maret 1993; umur 26 taun) ya iku juru main bal-balan saka Perancis keturunan Guyana kang main kanggo klub Manchester United pada posisi gelandang.[1] Nanging saiki dhewekè main kanggo klub serie A Juventus FC awit mangsa 2012/2013.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]