Cristiano Ronaldo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cristiano Ronaldo
Katerangan priangga
Jeneng dawa Cristiano Ronaldo dos Santos di Aveiro
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)[1]
Posisi main Stiker , sayap kiri (LWF)
Katerangan klub
Tim saiki
Juventus
Angka 7
Karir nom
1993–1995
1995–1997
1997–2001
CF Andorinha
CD Nacional
Sporting CP
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2001–2003
2003-2009
2009-2018
2018-saiki
Sporting CP
Manchester United
Real Madrid
Juventus F.C.
025 0(3)
120 (130)
350 (355)
Tim nasional
2003– Portugal 056 (21)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:06, 30 September 2016 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 17:24, 30 September 2016 (UTC)
Cristiano Ronaldo lan Lionèl Mèssi ing taun 2011

Cristiano Ronaldo dos Santos di Aveiro (pocapané [kɾɨʃˈtiɐnu ʁuˈnaɫdu]), OIH, (lair 5 Fèbruari 1985[2] ing Funchal, Madeira) iku juru main bal-balan saka Portugal sing main ing Liga Serie A Italia klub Juventus lan Tim nasional Portugal.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Gelar[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Manchester United
2006–07, 2007–08, 2008–09
2003–04
2005–06, 2008–09
2007
2007–08
2008
Real Madrid
2010–11

Individual[besut | besut sumber]

Ordo[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Manchester United - CRISTIANO RONALDO". Premier League. Retrieved 2007-04-29.
  2. "Cristiano Ronaldo profile".
  3. (in Portugis) "Selecção distinguida pelo Duque de Bragança". Cristiano Ronaldo News. 30 August 2006. Retrieved 30 August 2006.

Pranala njaba[besut | besut sumber]