Silvestre Varela

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Silvestre Varela iku sawijining juru main bal-balan Portugal. Varela iku uga anggota Tim nasional bal-balan Portugal. Dhèwèké tau nyithak gol nalika UEFA Euro 2012 pas tetandhingan Dhènemarken lawan Portugal ing tanggal 13 Juni 2012.