Silvestre Varela

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Silvestre Varela iku sawijining juru main bal-balan Portugal. Varela iku uga anggota Tim nasional bal-balan Portugal. Dhèwèké tau nyithak gol nalika UEFA Euro 2012 pas tetandhingan Denmark lawan Portugal ing tanggal 13 Juni 2012.