Eduardo dos Reis Carvalho

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Eduardo
Eduardo dos Reis Carvalho, Portugal - Argentina, 9th February 2011.jpg
Eduardo main kanggo Portugal
Katerangan priangga
Jeneng dawa Eduardo dos Reis Carvalho
Dhuwur 1,87 mèter
Posisi main Panjaga gawang
Katerangan klub
Tim saiki
Benfica
Angka 47
Karir nom
Braga
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2001–2006 Braga B 110 (0)
2005–2010 Braga 60 (0)
2007Beira-Mar (loan) 15 (0)
2007–2008Vitória Setúbal (loan) 30 (0)
2010–2012 Genoa 37 (0)
2011–2012Benfica (loan) 1 (0)
2012– Benfica 0 (0)
Tim nasional
2004 Portugal ing ngisor 21 taun 2 (0)
2009– Portugal 28 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:00, 13 May 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 00:00, 1 July 2011 (UTC)

Eduardo Dos Reis Carvalho utawa kerep dicekak dadi Eduardo Carvalho (lair tanggal 19 September 1982 ing Mirandela) iku sawijining juru main bal-balan Portugis. Eduardo iku panjaga gawang.