Képler Laveran Lima Ferreira

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Pepe
Pepe madrid.JPG
Informasi pribadi
Jeneng pepak Kepler Laveran Lima Ferreira
Tanggal lair 26 Pébruari 1983 (umur 33)
Papan lair Maceió, Brasil
Dhuwur 1.86 m (6 ft 1 in)
Posisi pamain Centre back
Informasi klub
Klub saiki Real Madrid
Nomer 3
Karir remaja
Corinthians Alagoano
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2001–2003
2001–2004
2004–2007
2007–
Marítimo B
Marítimo
FC Porto
Real Madrid
13 (1)
63 (3)
64 (6)
19 (0)
Tim nasional
2007– Portugal 04 (1)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 18 Mei, 2008.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 7 Juni, 2008


Képler Laveran Lima Ferreira, luwih dikenal mawa jeneng Pepe (lair 26 Februari, 1983 ing Maceió, Brasil), iku sawijining pamain bal-balan Portugis keturunan Brasil kanthi posisi Bèk. Pungkasan iki pamain iki main ing La Liga Real Madrid.

Pranala njaba[besut | besut sumber]