Képler Laveran Lima Ferreira

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pepe
Pepe madrid.JPG
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kepler Laveran Lima Ferreira
Dhuwur 186 m (610 ft 2.8 in)
Posisi main Centre back
Katerangan klub
Tim saiki
Real Madrid
Angka 3
Karir nom
Corinthians Alagoano
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2001–2003
2001–2004
2004–2007
2007–
Marítimo B
Marítimo
FC Porto
Real Madrid
13 (1)
63 (3)
64 (6)
19 (0)
Tim nasioanl
2007– Portugal 04 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18 Mei, 2008.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 7 Juni, 2008

Képler Laveran Lima Ferreira, luwih dikenal mawa jeneng Pepe (lair 26 Februari, 1983 ing Maceió, Brasil), iku sawijining pamain bal-balan Portugis keturunan Brasil kanthi posisi Bèk. Pungkasan iki pamain iki main ing La Liga Real Madrid.

Pranala njaba[besut | besut sumber]