João Moutinho

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
João Moutinho
Joao Moutinho 2011.jpg
Joao Moutinho lagi gladhèn
Katerangan priangga
Jeneng dawa João Filipe Iria Santos Moutinho
Dhuwur 1.70 m (5 ft 7 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Porto
Angka 8
Karir nom
1994–1999 Portimonense
1999–2005 Sporting CP
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2010 Sporting CP 163 (21)
2010– Porto 48 (3)
Tim nasional
2005–2007 Portugal U-21 15 (2)
2005– Portugal 40 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11 Maret 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15 November 2011

João Filipe Iria Santos Moutinho (lair ing Portimão, Algarve, 8 Sèptèmber 1986; umur 32 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Portugal kang main kanggo klub F.C. Porto ing posisi gelandang.[1][2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Moutinho swaps Sporting for Porto; UEFA.com, 5 July 2010
  2. "Comunicado (rectificado)" [João Moutinho (rectified)] (PDF) (ing basa Portuguese). FC Porto. 5 July 2010. Dijupuk 6 July 2010. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]