João Moutinho

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
João Moutinho
Joao Moutinho 2011.jpg
Joao Moutinho lagi latian
Katerangan priangga
Jeneng dawa João Filipe Iria Santos Moutinho
Dhuwur 170 m (557 ft 8.9 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Porto
Angka 8
Karir nom
1994–1999 Portimonense
1999–2005 Sporting CP
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2010 Sporting CP 163 (21)
2010– Porto 48 (3)
Tim nasioanl
2005–2007 Portugal U-21 15 (2)
2005– Portugal 40 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11 Maret 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15 November 2011

João Filipe Iria Santos Moutinho (lair ing Portimão, Algarve, 8 Sèptèmber 1986; umur 30 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Portugal sing main kanggo klub F.C. Porto ing posisi gelandang.[1][2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Moutinho swaps Sporting for Porto; UEFA.com, 5 July 2010
  2. ^ "Comunicado (rectificado)" [João Moutinho (rectified)] (PDF) (ing Portuguese). FC Porto. 5 July 2010. Dijupuk 6 July 2010. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=João_Moutinho&oldid=1086680"