Hélder Postiga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Hélder Postiga (lair tanggal 2 Agustus 1982 ing Vila do Conde, Portugal) iku sawijining pamain bal-balan Portugal. Hostiga iku uga anggota Tim nasional bal-balan Portugal. Dhèwèké tau nyithak gol nalika UEFA Euro 2012 pas tetandhingan Denmark lawan Portugal ing tanggal 13 Juni 2012.