António Alberto Bastos Pimparel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Beto
António Alberto Bastos "Beto".jpg
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep António Alberto Bastos Pimparel
Tanggal  lair (1982-05-01) Mèi 1, 1982 (umur 35)
Papan  lair    Lisbon, Portugal
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)
Posisi main Penjaga gawang
Club information
Klub saiki CFR Cluj (silihan saka Porto)
Nomer 33


2 National team caps and goals correct
as of 1 Juli 2010.
* Panampilan (Gol)

António Alberto Bastos Pimparel kondhang minangka Beto (lair ing Lisbon, 1 Mèi 1982; umur 35 taun) ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Portugal lan main kanggo klub CFR Cluj silihan saka F.C. Porto ing posisi kiper.[1][2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Relentless Porto destroy Guimaraes to lift Portuguese Cup; PortuGOAL, 22 May 2011
  2. ^ "Pepe in Portugal squad". FIFA.com. 10 May 2010. Dijupuk 11 May 2010. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Portugal