António Alberto Bastos Pimparel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Beto
António Alberto Bastos "Beto".jpg
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep António Alberto Bastos Pimparel
Tanggal  lair (1982-05-01) Mèi 1, 1982 (umur 36)
Papan  lair    Lisbon, Portugal
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)
Posisi main Penjaga gawang
Club information
Klub saiki CFR Cluj (silihan saka Porto)
Nomer 33


2 National team caps and goals correct
as of 1 Juli 2010.
* Panampilan (Gol)

António Alberto Bastos Pimparel kondhang minangka Beto (lair ing Lisbon, 1 Mèi 1982; umur 36 taun) ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Portugal lan main kanggo klub CFR Cluj silihan saka F.C. Porto ing posisi kiper.[1][2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Relentless Porto destroy Guimaraes to lift Portuguese Cup; PortuGOAL, 22 May 2011
  2. "Pepe in Portugal squad". FIFA.com. 10 May 2010. Dijupuk 11 May 2010. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Portugal