Deco

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Deco
Deco 21dec2006.jpg
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep Ánderson Luís de Souza
Tanggal  lair (1977-08-27) Agustus 27, 1977 (umur 42)
Papan  lair    São Bernardo do Campo, Brasil
Dhuwur 1.74 m (5 ft 8 12 in)
Posisi main Attacking Midfielder
Central Midfielder
Club information
Klub saiki FC Barcelona
Klub remaja
1995–1996 Nacional
Klub senior1
Taun Klub App (Gls)*
1996–1997
1997–1998
1998–1999
1999–2004
2004–2008
2008-
SC Corinthians
FC Alverca
Salgueiros
FC Porto
FC Barcelona
Chelsea F.C.
00? 0(?)
032 (13)
009 0(2)
148 (32))
112 (13)
0 (0)   
Tim Nasional2
2003– Portugal 055 0(4)

1 Panampilan ing Klub senior lan gol
mung diitung ing liga domèstik waé and
correct as of 20:17, 7 June 2008 (UTC).
2 National team caps and goals correct
as of 16:09, 11 June 2008 (UTC).
* Panampilan (Gol)

Anderson Luis de Souza, OIH (lair 27 Agustus 1977 ing São Bernardo do Campo, Brasil) iku siji juru main bal-balan profésional saka Portugal, kondhang kanthi aran "Deco". Deco main ing jagad internasional sajeroning Timnas sépak bola Portugal lan ing klub raseksa Spanyol FC Barcelona, sadurungé main ing Barcelona Deco dadi pemain klub FC Porto ing Liga Portugal lan kasil juwarani Liga Champions taun 2003.

Pranala njaba[besut | besut sumber]