Sport Club Corinthians Paulista

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Corinthians (Basa Portugis: Sport Club Corinthians Paulista), uga dikenal minangka Timão, yakuwi salah sawijining klub bal-balan utawa sepakbola Brasilis lan nduwèni markas ing kutha São Paulo. Klub iki didhegaké ana ing taun 1910.

Prestasi[besut | besut sumber]

Klub wis njuarai gelar Liga Utama Brasil kaping telu (1990, 1998, 1999, 2005, 2011), lan Piala Brasil kaping papat (1995, 2002, 2009). Corinthians dadi juwara taun 2000 Piala Klub Donya FIFA sawisé ngalahaké Vasco da Gama ing final kanthi skor 4-3 (adu penalti).

Pranala Jaba[besut | besut sumber]