UEFA Euro 2004

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kajawaran Bal-Balan Éropah taun 2004 utawa dicekak Euro 2004 iku dianakaké ing Portugal déning UEFA. Fèstival ulah raga iki diiloni tim saka 16 nagara.