David de Gea

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Halo nama saya upin dan ini adik saya ipin lewat 5 menit jee

Internasional[besut | besut sumber]

De Gea mlebet club U-17 Spanyol lan saged ndadosaken juwara ing European Championship 2007, ugi ndhèrèk nyengkuyung club bal-balan Spanyol cilik ing World Cup 2007 dados juwara 2. Ing sasi Mèi 2010, dhedhasar kaprigelan ugi katrampilan ing Atletico Madrid, David de Gea kapilih minangka salah setunggale kiper timnas Spanyol déning manager Vicente del Bosque kanggé kaginakan FIFA World Cup. Piyambakipun ugi dados kiper ing tim U-21 Spanyol ingkang migatos nyepeng juwara European Championship 2011.

Bebungah[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Atlético Madrid

Manchester United

Internasional[besut | besut sumber]

U-17 Spanyol

U-21 Spanyol

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]