Filipe Luís Kasmirski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Filipe Luís
20141118 AUTBRA 5082.jpg
Filipe Luís ndhik tim Brasil taun 2014
Katerangan priangga
Jeneng dawa Filipe Luís Kasmirski[1]
Tanggal lair (1985-08-09) 9 Agustus 1985 (umur 33)
Papan lair Jaraguá do Sul, Brazil
Dhuwur 1.82 m (6 ft 0 in)[2]
Posisi main Left back
Katerangan klub
Tim saiki
Atlético Madrid
Angka 3
Karir nom
1995–2004 Figueirense
2004–2005 Ajax
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2003–2004 Figueirense 22 (1)
2004–2005 Ajax 0 (0)
2005–2008 Rentistas 0 (0)
2005–2006Real Madrid B (loan) 37 (0)
2006–2008Deportivo La Coruña (loan) 52 (1)
2008–2010 Deportivo La Coruña 59 (5)
2010–2014 Atlético Madrid 125 (2)
2014–2015 Chelsea 15 (0)
2015– Atlético Madrid 32 (1)
Tim nasional
2004–2005 Brazil U20 16 (2)
2009– Brazil 26 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 28 May 2016.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 7 September 2016

Filipe Luís Kasmirski (lair ing Jaraguá do Sul, Santa Catarina, 9 Agustus 1985; umur 33 taun) ya iku salahsijiné juru main bal-balan profèsional teka Brasil sing saiki main kanggo Chelsea ndhik Liga Utama Inggris.

Piyambaké ya iku sawijiné bèk kiwa sing serbaisa, Filipe Luís ngentèkné akèh kariré ndhik Spanyol, ya iku wektu main kanggo Deportivo de La Coruña lan Atlético Madrid lan menangné gelaj juwara domestik lan kontinental. Ndèk wulan Juli 2014, piyambaké gabung ana ing Chelsea mawa nandatangani kotrak 3 taun.[3]

Filipe Luís uga main kanggo Brasil wiwit Oktober 2009.[4] Piyambaké memperkuat Brasil wektu tampil ndhik Piala Konfederasi FIFA 2013.[5]

Prestasi[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Deportivo La Coruña
Atlético Madrid

Tim nasional[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "Barclays Premier League: notification of shirt numbers" (PDF). Premier League. k. 5. Dijupuk 3 January 2015. 
  2. "Filipe Luis". FIFA.com. Dijupuk 21 January 2014. 
  3. "Filipe Luis deal completed". chelseafc.com. 18 July 2014. Dijupuk 18 July 2014. 
  4. "Player Ratings: Brazil 0–0 Venezuela". Goal.com. 15 October 2009. Dijupuk 15 October 2009. 
  5. "Confederations Cup 2013: Brazil team profile". BBC Sport. 10 June 2013. Dijupuk 16 July 2014.