Timo Werner

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Timo Werner taun 2019

Timo Werner lair ndhik Stuttgart, Jerman tanggal 6 Maret 1996.[1] Pemain bal-balan profèsional sing dhuwuré 180 cm iki posisiné ya iku dadi juru main sing ana ndhik ngarep.[1]

Timo Werner iku juru main paling enom sing nglakoni tetandhingan kapisané kanggo Stuttgart wektu umuré isih 17 taun luwih 164 dina ndhik bulan Agustus 2013.[2] Piyambaké wis main ping sanga ndhik Bundesliga Jerman mangsa 2015 nganti 2016 lan bisa gawé rong gol lan rong umpan sing bisa dadi gol kanggo timé.[2] Timo wis tau éntuk silver medal Fritz Walter Award taun 2015 kanggo kategori juru main sing umuré 19 taun.[2]

Karir[besut | besut sumber]

2014-2014 VfB Stuttgart II[1]

2015-2015 Jerman U-19[1]

2013-2016 VfB Stuttgart[1]

2016-Saiki RB Leipzig[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f "Timo Werner". www.eurosport.com. Dijupuk 22 August 2016. 
  2. a b c "Sembilan Wonderkid Bundesliga Musim 2015/2016". www.fandom.id. Dijupuk 22 August 2016.