Timo Werner

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Timo Werner
2019-06-11 Fußball, Männer, Länderspiel, Deutschland-Estland StP 2280 LR10 by Stepro.jpg
Timo Werner ing kualifikasi Euro
Katerangan priangga
Jeneng dawa Timo Werner[1]
Tanggal lair (1996-03-06) 6 Maret 1996 (umur 24)[2]
Papan lair Stuttgart,  Jerman
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)[3]
Posisi main Striker
Katerangan klub
Tim saiki
Chelsea
Karir nom
TSV Steinhaldenfeld
2002–2013 VfB Stuttgart
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2016 VfB Stuttgart 95 (13)
2014 VfB Stuttgart II 1 (1)
2016–2020 RB Leipzig 127 (78)
2020–saiki Chelsea
Tim nasional
2010–2011 Jerman U15 4 (3)
2011–2012 Jerman U16 5 (2)
2012–2013 Jerman U17 18 (16)
2013–2015 Jerman U19 14 (10)
2015–2016 Jerman U21 7 (3)
2017–saiki Jerman 29 (11)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 23:03, 30 June 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 23:03, 30 June 2020 (UTC)

Timo Werner lair ndhik Stuttgart, Jerman tanggal 6 Maret 1996.[4] Pemain bal-balan profèsional sing dhuwuré 180 cm iki posisiné ya iku dadi juru main sing ana ndhik ngarep.[4]

Timo Werner iku juru main paling enom sing nglakoni tetandhingan kapisané kanggo Stuttgart wektu umuré isih 17 taun luwih 164 dina ndhik bulan Agustus 2013.[5] Piyambaké wis main ping sanga ndhik Bundesliga Jerman mangsa 2015 nganti 2016 lan bisa gawé rong gol lan rong umpan sing bisa dadi gol kanggo timé.[5] Timo wis tau éntuk silver medal Fritz Walter Award taun 2015 kanggo kategori juru main sing umuré 19 taun.[5]

Karir[besut | besut sumber]

  • 2014-2014 VfB Stuttgart II[4]
  • 2015-2015 Jerman U-19[4]
  • 2013-2016 VfB Stuttgart[4]
  • 2016-2020 RB Leipzig[4]
  • 2020-saiki Chelsea

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "FIFA World Cup Russia 2018: List of Players: Germany" (PDF). FIFA. 15 July 2018. p. 12. Archived from the original (PDF) on 6 December 2019.
  2. "Timo Werner: Overview". ESPN. Retrieved 25 June 2020.
  3. "Timo Werner". RB Leipzig. Retrieved 25 June 2020.
  4. a b c d e f "Timo Werner". www.eurosport.com. Retrieved 22 August 2016.
  5. a b c "Sembilan Wonderkid Bundesliga Musim 2015/2016". www.fandom.id. Retrieved 22 August 2016.