Scott Parker

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Scott Parker
ScottParkerWestHamUnited2011.jpg
Scott Parker main kanggo West Ham United ing taun 2011
Katerangan priangga
Jeneng dawa Scott Matthew Parker
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)[1]
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Tottenham Hotspur
Angka 8
Karir nom
1990–1997 Charlton Athletic
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1997–2004 Charlton Athletic 128 (9)
2000Norwich City (pinjaman) 6 (1)
2004–2005 Chelsea 15 (1)
2005–2007 Newcastle United 55 (4)
2007–2011 West Ham United 113 (10)
2011– Tottenham Hotspur 21 (0)
Tim nasional
1996–1997 Inggris U-16 5 (0)
1998–1999 Inggris U-18 4 (0)
2000–2002 Inggris U-21 11 (0)
2003– Inggris 11 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 06:21, 11 Februari 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:00, 12 November 2011 (UTC)

Scott Matthew Parker (lair 13 Oktober 1980; umur 38 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Inggris kang main kanggo klub Tottenham Hotspur ing posisi glandhang[2][3].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Player Profile – Scott Parker". Premier League. Dijupuk 30 March 2011. 
  2. "Scott Parker - a career in pictures". www.telegraph.co.uk (London). 22 April 2011. Dijupuk 31 August 2011. 
  3. Hytner, David, "Scott Parker completes £5.5m switch to Tottenham from West Ham", The Guardian, 31 Agustus 2011. Diaksès 31 Agustus 2011.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Inggris