Scott Parker

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Scott Parker
Scott Parker 2012-06-11.jpg
Scott Parker main kanggo Tim Nasional Inggris ing Piala Eropah 2012
Katerangan priangga
Jeneng dawa Scott Matthew Parker
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)[1]
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Tottenham Hotspur
Angka 8
Karir nom
1990–1997 Charlton Athletic
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1997–2004 Charlton Athletic 128 (9)
2000Norwich City (pinjaman) 6 (1)
2004–2005 Chelsea 15 (1)
2005–2007 Newcastle United 55 (4)
2007–2011 West Ham United 113 (10)
2011–2013 Tottenham Hotspur 21 (0)
Tim nasional
1996–1997 Inggris U-16 5 (0)
1998–1999 Inggris U-18 4 (0)
2000–2002 Inggris U-21 11 (0)
2003– Inggris 11 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 06:21, 11 Februari 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:00, 12 November 2011 (UTC)

Scott Matthew Parker (lair 13 Oktober 1980; umur 39 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Inggris kang main kanggo klub West Ham United, Tottenham Hotspur, lan Fulham ing posisi glandhang[2][3].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Player Profile – Scott Parker". Premier League. Dijupuk 30 March 2011. 
  2. "Scott Parker - a career in pictures". www.telegraph.co.uk (London). 22 April 2011. Dijupuk 31 August 2011. 
  3. Hytner, David, "Scott Parker completes £5.5m switch to Tottenham from West Ham", The Guardian, 31 Agustus 2011. Diaksès 31 Agustus 2011.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Inggris