Mark Noble

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Mark Noble
MarkNoble0410.JPG
Informasi pribadi
Jeneng pepak Mark James Noble
Tanggal lair 8 Mei 1987 (umur 26)
Papan lair Canning Town, Inggris
Dhuwur 1.77 m (5 ft 10 in) [1]
Posisi pamain Gelandang
Informasi klub
Klub saiki West Ham United
Nomer 16
Karir remaja
2000–2004 West Ham United
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2004– West Ham United 187 (22)
2006 Hull City (silihan) 5 (0)
2006 Ipswich Town (silihan) 13 (1)
Tim nasional
2002 Inggris U-16 7 (0)
2003–2004 Inggris U-17 12 (0)
2004 Inggris U-18 1 (0)
2005 Inggris U-19 7 (0)
2007–2009 Inggris U-21 20 (3)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 08:35, 19 Agustus 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 21:58, 5 Februari 2012 (UTC)


Mark James Noble (lair ing Canning Town, 8 Mei 1987; umur 26 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United biasa main ing posisi gelandang.[2]

Noble miwiti karir junioré lan senioré ing klub West Ham United sempet disilihaké ing Hull City [3] lan Ipswich Town.[4]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. http://www.premierleague.com/page/PlayerProfile/0,,12306~29719,00.html. Retrieved 4 April 2011.
  2. ^ Players Profiles: Mark Noble, West Ham United Official Site. Retrieved 17 June 2007.
  3. ^ "Noble joins Hull for three months", BBC Sport, 6 February 2006. Retrieved 17 June 2007.
  4. ^ "Noble and Walton sign for Ipswich", BBC Sport, 18 August 2006. Retrieved 17 June 2007.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mark_Noble&oldid=835731"