Mark Noble

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mark Noble
MarkNoble0410.JPG
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mark James Noble
Dhuwur 177 m (580 ft 8.5 in) [1]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 16
Karir nom
2000–2004 West Ham United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004– West Ham United 187 (22)
2006 Hull City (silihan) 5 (0)
2006 Ipswich Town (silihan) 13 (1)
Tim nasioanl
2002 Inggris U-16 7 (0)
2003–2004 Inggris U-17 12 (0)
2004 Inggris U-18 1 (0)
2005 Inggris U-19 7 (0)
2007–2009 Inggris U-21 20 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 08:35, 19 Agustus 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:58, 5 Februari 2012 (UTC)

Mark James Noble (lair ing Canning Town, 8 Mèi 1987; umur 29 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United biasa main ing posisi gelandang.[2]

Noble miwiti karir junioré lan senioré ing klub West Ham United sempet disilihaké ing Hull City [3] lan Ipswich Town.[4]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 4 April 2011. 
  2. ^ Players Profiles: Mark Noble, West Ham United Official Site. Retrieved 17 June 2007.
  3. ^ "Noble joins Hull for three months", BBC Sport, 6 February 2006. Retrieved 17 June 2007.
  4. ^ "Noble and Walton sign for Ipswich", BBC Sport, 18 August 2006. Retrieved 17 June 2007.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mark_Noble&oldid=1100770"