Mipo Odubeko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mipo Odubeko
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ademipo Ibrahim Odubeko[1]
Tanggal lair (2002-10-21) 21 Oktober 2002 (umur 19)[2]
Papan lair Dublin, Republik Irlandia[3]
Dhuwur 1.81 m (5 ft 11 12 in)
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Doncaster Rovers
(nyileh soko West Ham United)
Angka 45
Karir nom
Crumlin United
–2015 St Joseph's Boys
2015–2016 Manchester City
2016–2019 Manchester United
2019–2020 West Ham United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2020– West Ham United 0 (0)
2021–2022Huddersfield Town (nyileh) 6 (0)
2022–Doncaster Rovers (nyileh) 11 (0)
Tim nasional
Republik Irlandia U-16
2019 Republik Irlandia U-17 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:12, 12 March 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 04:33, 15 September 2021 (UTC)

Ademipo "Mipo" Ibrahim Odubeko (lair 21 Oktober 2002) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Penyerang kanggo Doncaster Rovers.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "2020/21 Premier League squads confirmed". Premier League. 20 October 2020. Dibukak ing 23 January 2021.
  2. "Ademipo Odubeko". soccerbase.com. 12 January 2021. Dibukak ing 12 January 2021.
  3. "Mipo Odubeko – the 18-year-old back-up to Michail Antonio who is 'a proper striker'". The Athletic. 22 January 2021. Dibukak ing 23 January 2021.