Ro-Shaun Williams

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ro-Shaun Williams
Katerangan priangga
Jeneng dawa Roshaun Omar Stuart Williams[1]
Tanggal lair (1998-09-03) 3 Sèptèmber 1998 (umur 23)[2]
Papan lair Manchester, Inggris
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)[3]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 5
Karir nom
2008–2019 Manchester United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019– Shrewsbury Town 54 (0)
Tim nasional
Inggris U-17
Inggris U-18
2016 Inggris U-19 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:02, 8 Desember 2020 (UTC).


Roshaun Omar Stuart Williams (lair 3 September 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "List of Players under Written Contract Registered Between 01/09/2015 and 30/09/2015". The Football Association. p. 5. Diarsip saka sing asli ing 24 October 2019.
  2. Cithakan:Soccerway
  3. "Ro-Shaun Williams". Shrewsbury Town F.C. Dibukak ing 27 October 2019.