Gianfranco Zola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gianfranco Zola
Zola at Lazio.JPG
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep Gianfranco Zola
Tanggal  lair (1966-07-05) 5 Juli 1966 (umur 52)
Papan  lair    Oliena, Itali
Dhuwur 1.72 m (5 ft 7 12 in)
Posisi main Penyerang
Klub remaja
1991–1995 Parma
Klub senior1
Taun Klub App (Gls)*
1984-1986
1986-1989
1989-1993
1993-1996
1996-2003
2003-2005
Parma
Torres
Napoli
Parma
Chelsea F.C.
Cagliari
031 (10)
88 (21)
105 (32)
102(49)
229(59)
74 (22)
   
Tim Nasional
1991–1997
Itali 35 (10)

1 Panampilan ing Klub senior lan gol
mung diitung ing liga domèstik waé.
* Panampilan (Gol)

Gianfranco Zola lair ing Oliena, Italia tanggal 5 Juli 1966. Miwiti debute umur 16 taun nalika U.S.D. Nuorese Calcio.