Kenny Dalglish

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
King Kenny vs Bolton 2011

Kenny Dalglish utawa jeneng jangkepe yaiku Kenneth Mattieson Dalglish yaiku salah sawijining tilas pemain bal-balan kang asale saka Skotlandia.