Luka Modrić

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Luka Modrić
Luka Modrić
Katerangan priangga
Jeneng dawa Luka Modrić
Dhuwur 169 m (554 ft 5.5 in)
Posisi main Midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Dinamo Zagreb
Angka -
Karir nom

2002–2003
NK Zadar
Dinamo Zagreb
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2008
2003–2004
2004–2005
2008-
Dinamo Zagreb
Zrinjski Mostar (loan)
Inter Zaprešić (loan)
Tottenham Hotspur
112 0(31)
022 0(8)
018 0(4)
000 0(0)
Tim nasioanl
2006– Kroasia 028 0(4)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 10 Mei, 2008.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 8 Juni 2008

Luka Modrić [ˈluːka ˈmɔːdritɕ] (lair 9 September, 1985 ing Zadar), iku pamain bal-balan Kroasia sing asalé saka klub bal-balan Dinamo Zagreb nanging wis ndaftar kanggo main ing klub Tottenham Hotspur isih nunggu ijin kerja. Luka Modrić wis naté kapilih dadi Player of the Year ing taun 2007 déning Prva HNL .[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Modric HNL’s Footballer Of The Year".  Paramèter |accessyear= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung); Paramèter |accessmonthday= sing ora kawruhan dikiwakaké (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Luka_Modrić&oldid=1094619"