Harry Kane

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Harry Kane
Harry Kane 2018-07-03 1.jpg
Harry Kane Ing Piala Donya Ruslan 2018 bareng Tim Nasional Inggris
Katerangan priangga
Jeneng dawa Harry Edward Kane[1]
Tanggal lair (1993-07-28) 28 Juli 1993 (umur 28)[2]
Papan lair Walthamstow, Inggris
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)[3]
Posisi main Striker
Katerangan klub
Tim saiki
Tottenham Hotspur
Angka 10
Karir nom
1999–2001 Ridgeway Rovers
2001–2002 Arsenal
2002–2004 Ridgeway Rovers
2004 Watford
2004–2009 Tottenham Hotspur
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–saiki Tottenham Hotspur 134 (96)
2011Leyton Orient (ampilan) 18 (5)
2012Millwall (ampilan) 22 (7)
2012–2013Norwich City (ampilan) 3 (0)
2013Leicester City (ampilan) 13 (2)
Tim nasional
2010 Inggris U17 3 (2)
2010–2012 Inggris U19 14 (6)
2013 Inggris U20 3 (1)
2013–2015 Inggris U21 14 (8)
2015– Inggris 23 (12)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15:54, 5 January 2018 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15:54, 5 January 2018 (UTC)

Harry Edward Kane (lair 28 Juli 1993) inggih punika satunggaling juru main bal-balan profèsional [[saking Inggris ingkang main dados striker, lan samenika main ing Liga Primer Inggris klub Tottenham Hotspur lan Tim Nasional Bal-balan Inggris.[4] Piyambakipun miwiti debut ing klub Tottenham tanggal 25 Agustus 2011 ing Liga Europa UEFA mengsah klub Hearts. Sadèrèngipun nggabung ing tim utama Tottenham, piyambakipun nelasaken kariripun ing loan ing League One, main kanggé klub Leyton Orient, ing Kejuaraan EFL Championship main kanggé klub Millwall lan Leicester City lan ing Liga Primer kanggé Norwich City.[1]

Kane mlebet tim inti Tottenham ing mangsa 2014-2015, piyambakipun nyithak 31 gol, 21 ing liga lan ndadosaken dados player of the year.[5] Kane dados topskorer Liga Primer ing mangsa 2015-2016 lan 2016-2017, lan kasil ndadosaken Tottenham mlebet kualifikasi Liga Champions UEFA.[5]

Jroning Angka[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Panampilan lan gol déning klub, mangsa lan kompetisi
Klub Mangsa Liga Piayala FA Piyala Liga Eropah Liyané Gunggung
Dhivisi Panampilan Gol Panampilan Gol Panampilan Gol Panampilan Gol Panampilan Gol Panampilan Gols
Tottenham Hotspur 2009–10 Liga Primèr Inggris 0 0 0 0 0 0 0 0
2010–11 Liga Primèr Inggris 0 0 0 0 0 0 0 0
2011–12 Liga Primèr Inggris 0 0 0 0 6 1 6 1
2012–13 Liga Primèr Inggris 1 0 0 0 1 0
2013–14 Liga Primèr Inggris 10 3 0 0 2 1 7 0 19 4
2014–15 Liga Primèr Inggris 34 21 2 0 6 3 8 7 51 31
2015–16 Liga Primèr Inggris 38 25 4 1 1 0 7 2 50 28
2016–17 Liga Primèr Inggris 30 29 3 4 0 0 5 2 38 35
2017–18 Liga Primèr Inggris 37 30 4 4 0 0 7 7 48 41
2018–19 Liga Primèr Inggris 28 17 1 1 2 1 9 5 40 24
2019–20 Liga Primèr Inggris 29 18 0 0 0 0 5 6 34 24
2020–21 Liga Primèr Inggris 25 16 2 1 3 1 7 8 37 26
Gunggung 232 159 16 11 14 6 62 38 324 214
Leyton Orient (silih) 2010–11 League One 18 5 0 0 18 5
Millwall (silih) 2011–12 Championship 22 7 5 2 27 9
Norwich City (silih) 2012–13 Liga Primèr Inggris 3 0 1 0 1 0 5 0
Leicester City (silih) 2012–13 Championship 13 2 2 0 15 2
Gunggung karir 288 173 22 13 15 6 62 38 2 0 389 230

Nagara[besut | besut sumber]

Panampilan lan gol déning tim nasional lan taun
Tim nasional Taun Panampilan Gol
Inggris 2015 8 3
2016 9 2
2017 6 7
2018 12 8
2019 10 12
2020 6 0
Gunggung 51 32

Gol Internasional[besut | besut sumber]

Dhaptar gol internasionalé Harry Kane
No. Surya Papan Main Mungsuh Angka Asil Kompetisi
1 27 Maret 2015 Wembley Stadium, London, Inggris 1 Flag of Litowen Litowen 4–0 4–0 Kuwalifikasi Euro 2016
2 5 Sèptèmber 2015 San Marino Stadium, Serravalle, San Marino 3 San Marino 5–0 6–0 Kuwalifikasi Euro 2016
3 8 Sèptèmber 2015 Wembley Stadium, London, Inggris 4 Flag of Switserlan Switserlan 1–0 2–0 Kuwalifikasi Euro 2016
4 26 Maret 2016 Olympiastadion, Berlin, Jerman 9 Flag of Jerman Jerman 1–2 3–2 Kekancan
5 22 Mèi 2016 City of Manchester Stadium, Manchester, Inggris 11 Flag of Turki Turki 1–0 2–1 Kekancan
6 10 Juni 2017 Hampden Park, Glasgow, Sekotlen 18 Flag of Sekotlan Sekotlan 2–2 2–2 Kuwalifikasi Piyala Donya 2018
7 13 Juni 2017 Stade de France, Saint-Denis, Prancis 19 Flag of Prancis Prancis 1–0 2–3 Kekancan
8 2–2
9 1 Sèptèmber 2017 National Stadium, Ta' Qali, Malta 20 Malta 1–0 4–0 Kuwalifikasi Piyala Donya 2018
10 4–0
11 5 Oktober 2017 Wembley Stadium, London, Inggris 22 Flag of Slowén Slowén 1–0 1–0 Kuwalifikasi Piyala Donya 2018
12 8 Oktober 2017 LFF Stadium, Vilnius, Litowen 23 Flag of Litowen Litowen 1–0 1–0 Kuwalifikasi Piyala Donya 2018
13 2 Juni 2018 Wembley Stadium, London, Inggris 24 Flag of Nigeria Nigeria 2–0 2–1 Kekancan
14 18 Juni 2018 Volgograd Arena, Volgograd, Ruslan 25 Tunisia 1–0 2–1 Piyala Donya 2018
15 2–1
16 24 Juni 2018 Nizhny Novgorod Stadium, Nizhny Novgorod, Ruslan 26 Panama 2–0 6–1 Piyala Donya 2018
17 5–0
18 6–0
19 3 Juli 2018 Otkritie Arena, Moscow, Ruslan 27 Flag of Kolombia Kolombia 1–0 1-1

Pinalti

Piyala Donya 2018
20 18 Novèmber 2018 Wembley Stadium, London, Inggris 35 Flag of Kroasia Kroasia 2–1 2–1 2018–19 UEFA Nations League A
21 22 March 2019 Wembley Stadium, London, Inggris 36 Flag of Républik Céko Républik Céko 2–0 5–0 Kuwalifikasi Euro 2020
22 25 Maret 2019 Podgorica City Stadium, Podgorica, Montenegro 37 Flag of Giri Cemeng Giri Cemeng 4–1 5–1 Kuwalifikasi Euro 2020
23 7 Sèptèmber 2019 Wembley Stadium, London, Inggris 40 Flag of Bulgari Bulgari 1–0 4–0 Kuwalifikasi Euro 2020
24 2–0
25 4–0
26 10 Sèptèmber 2019 St Mary's Stadium, Southampton, Inggris 41 Kosovo 2–1 5–3 Kuwalifikasi Euro
27 11 Oktober 2019 Sinobo Stadium, Praha, Républik Céko 42 Flag of Républik Céko Républik Céko 1–0 1–2 Kuwalifikasi Euro 2020
28 14 Oktober 2019 Vasil Levski National Stadium, Sofia, Bulgaria 43 Flag of Bulgari Bulgari 6–0 6–0 Kuwalifikasi Euro 2020
29 14 November 2019 Wembley Stadium, London, Inggris 44 Flag of Giri Cemeng Giri Cemeng 2–0 7–0 Kuwalifikasi Euro 2020
30 3–0
31 5–0
32 17 Novèmber 2019 Fadil Vokrri Stadium, Pristina, Kosovo 45 Kosovo 2–0 4–0 Kuwalifikasi Euro 2020

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b title=HARRY KANE(dipunundhuh tanggal 17 Januari 2018)
  2. "Harry Kane". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 17 January 2018.
  3. "Harry Kane: Overview". Premier League. Dibukak ing 17 January 2018.
  4. title=Harry Kane)(dipunundhuh tanggal 17 Januari 2018)
  5. a b title=PROFIL: HARRY ‘HURRICANE’ KANE, BADAI DAHSYAT LIGA PRIMER INGGRIS MUSIM INI)(dipunundhuh tanggal 17 Januari 2018)