Harry Kane

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Harry Kane
Harry Kane.jpg
Kane taksih pemanasan ing Kajuwaran Eropa UEFA 2012 U-19
Katerangan priangga
Jeneng dawa Harry Edward Kane[1]
Tanggal lair (1993-07-28) 28 Juli 1993 (umur 25)[2]
Papan lair Walthamstow, Inggris
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)[3]
Posisi main Striker
Katerangan klub
Tim saiki
Tottenham Hotspur
Angka 10
Karir nom
1999–2001 Ridgeway Rovers
2001–2002 Arsenal
2002–2004 Ridgeway Rovers
2004 Watford
2004–2009 Tottenham Hotspur
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009– Tottenham Hotspur 134 (96)
2011Leyton Orient (ampilan) 18 (5)
2012Millwall (ampilan) 22 (7)
2012–2013Norwich City (ampilan) 3 (0)
2013Leicester City (ampilan) 13 (2)
Tim nasional
2010 Inggris U17 3 (2)
2010–2012 Inggris U19 14 (6)
2013 Inggris U20 3 (1)
2013–2015 Inggris U21 14 (8)
2015– Inggris 23 (12)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15:54, 5 January 2018 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15:54, 5 January 2018 (UTC)

Harry Edward Kane (lair 28 Juli 1993) inggih punika satunggaling juru main bal-balan profèsional [[saking Inggris ingkang main dados striker, lan samenika main ing Liga Primer Inggris klub Tottenham Hotspur lan Tim Nasional Bal-balan Inggris.[4] Piyambakipun miwiti debut ing klub Tottenham tanggal 25 Agustus 2011 ing Liga Europa UEFA mengsah klub Hearts. Sadèrèngipun nggabung ing tim utama Tottenham, piyambakipun nelasaken kariripun ing loan ing League One, main kanggé klub Leyton Orient, ing Kejuaraan EFL Championship main kanggé klub Millwall lan Leicester City lan ing Liga Primer kanggé Norwich City.[1]

Kane mlebet tim inti Tottenham ing mangsa 2014-2015, piyambakipun nyithak 31 gol, 21 ing liga lan ndadosaken dados player of the year.[5] Kane dados topskorer Liga Primer ing mangsa 2015-2016 lan 2016-2017, lan kasil ndadosaken Tottenham mlebet kualifikasi Liga Champions UEFA.[5]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b title=HARRY KANE(dipunundhuh tanggal 17 Januari 2018)
  2. "Harry Kane". 11v11.com. AFS Enterprises. Dijupuk 17 January 2018. 
  3. "Harry Kane: Overview". Premier League. Dijupuk 17 January 2018. 
  4. title=Harry Kane)(dipunundhuh tanggal 17 Januari 2018)
  5. a b title=PROFIL: HARRY ‘HURRICANE’ KANE, BADAI DAHSYAT LIGA PRIMER INGGRIS MUSIM INI)(dipunundhuh tanggal 17 Januari 2018)