Mark Hughes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mark Hughes
Mark Hughes NQF.png
Hughes main kanggo North Queensland Fury ing taun 2011
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mark Anthony Hughes[1]
Tanggal lair (1986-12-09) 9 Dhésèmber 1986 (umur 35)[2]
Papan lair Kirkby, Inggris
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Bristol Rovers
Angka 3
Karir nom
1994–2004 Everton
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2007 Everton 1 (0)
2006Stockport County (nyileh) 3 (0)
2007–2009 Northampton Town 93 (4)
2009–2010 Walsall 26 (1)
2010–2011 North Queensland Fury 30 (4)
2011–2013 Bury 52 (0)
2013Accrington Stanley (nyileh) 5 (0)
2013–2015 Morecambe 84 (8)
2015–2016 Stevenage 20 (1)
2016–2021 Accrington Stanley 210 (9)
2021– Bristol Rovers 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:20, 7 August 2021 (UTC).


Mark Anthony Hughes (lair 9 Desember 1986) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Bristol Rovers.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Accrington Stanley" (PDF). English Football League. p. 1. Dibukak ing 28 October 2019.
  2. a b Hugman, Barry J., ed. (2009). The PFA Footballers' Who's Who 2009–10. Mainstream Publishing. ISBN 978-1-84596-474-0.