Menyang kontèn

Josh Grant

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Josh Grant
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joshua William Grant[1]
Tanggal lair (1998-10-11) 11 Oktober 1998 (umur 25)
Papan lair Brixton, Inggris
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Bristol Rovers
Angka 4
Karir nom
2006–2019 Chelsea
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019–2020 Chelsea 0 (0)
2019Yeovil Town (nyileh) 8 (0)
2019–2020Plymouth Argyle (nyileh) 22 (0)
2020– Bristol Rovers 31 (1)
Tim nasional
2016–2017 Inggris U-18 6 (0)
2017 Inggris U-18 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 13:01, 29 March 2021 (UTC).


Joshua William Grant (lair 11 Oktober 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Bristol Rovers.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Notification of shirt numbers: Bristol Rovers" (PDF). English Football League. kc. 14. Dibukak ing 19 September 2020.