Menyang kontèn

Connor Taylor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Connor Taylor
Katerangan priangga
Jeneng dawa Connor Taylor
Tanggal lair (2001-10-25) 25 Oktober 2001 (umur 22)[1]
Papan lair Inggris
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Bristol Rovers
(nyileh Stoke City)
Angka 17
Karir nom
Port Vale
2017–2019 Stafford Rangers
2019–2021 Stoke City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2021– Stoke City 1 (0)
2020Ashton United (nyileh) 1 (0)
2020–2021Chester (nyileh) 3 (0)
2021–Bristol Rovers (nyileh) 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14:08, 8 August 2021 (UTC).


Connor Taylor (lair 25 Oktober 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Bristol Rovers.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Connor Taylor - Defender - First Team - Bristol Rovers". www.bristolrovers.co.uk. Diarsip saka sing asli ing 19 April 2022. Dibukak ing 6 August 2021.