Menyang kontèn

Paul Coutts

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Paul Coutts
Paul Coutts (2009)
Coutts main kanggo timnas U-21 Skotlandia
Katerangan priangga
Jeneng dawa Paul Alexander Coutts[1]
Tanggal lair (1988-07-22) 22 Juli 1988 (umur 36)
Papan lair Aberdeen, Skotlandia
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Bristol Rovers
Karir nom
1998–2005 Aberdeen
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2008 Cove Rangers 66 (9)
2008–2010 Peterborough United 53 (0)
2010–2012 Preston North End 77 (4)
2012–2015 Derby County 59 (2)
2015–2019 Sheffield United 124 (3)
2019–2021 Fleetwood Town 52 (0)
2021Salford City (nyileh) 19 (0)
2021– Bristol Rovers 1 (0)
Tim nasional
2008–2010 Skotlandia U-21 8 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 13:52, 8 August 2021 (UTC).


Paul Alexander Coutts (lair 22 Juli 1988) yaiku pemain bal-balan profesional Skotlandia sing main dadi Gelandhang kanggo Bristol Rovers.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Notification of shirt numbers: Fleetwood Town" (PDF). English Football League. kc. 29. Dibukak ing 21 September 2020.