Menyang kontèn

James Belshaw

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
James Belshaw
Belshaw ing sasi Juli 2014
Katerangan priangga
Jeneng dawa James Michael Belshaw[1]
Tanggal lair (1990-10-12) 12 Oktober 1990 (umur 33)
Papan lair Nottingham, Inggris
Dhuwur 6 ft 3 in (1.91 m)
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Bristol Rovers
Angka 1
Karir nom
1996–2005 Notts County
2006–2009 Heanor Town
2009 Walsall
Karir wiyata
Taun Tim Main (Gul)
2009–2012 Duke Blue Devils 78 (0)
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2014 Nuneaton Borough 31 (0)
2014–2017 Tamworth 117 (0)
2017–2021 Harrogate Town 166 (0)
2021– Bristol Rovers 0 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 12:08, 21 June 2021 (UTC).


James Michael Belshaw (lair 12 Oktober 1990) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Kiper kanggo Bristol Rovers.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Notification of shirt numbers: Harrogate Town" (PDF). English Football League. kc. 33. Dibukak ing 26 September 2020.