Menyang kontèn

John Stones

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
John Stones
Katerangan priangga
Tanggal lair (1994-05-28) 28 Mèi 1994 (umur 30)[1]
Papan lair Barnsley, Inggris
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)[2]
Posisi main Bèg tengah
Katerangan klub
Tim saiki
Manchester City
Angka 5
Karir nom
2001–2011 Barnsley
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011–2013 Barnsley 24 (0)
2013–2016 Everton 77 (1)
2016– Manchester City 134 (5)
Tim nasional
2012–2013 Inggris U-19[3] 3 (0)
2013 Inggris U-20[4] 2 (0)
2013–2015 Inggris U-21[5] 13 (0)
2014– Inggris 64 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:24, 19 Januari 2023 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:29, 10 Dhésèmber 2022 (UTC)

John Stones (lair 28 Mei 1994) yaiku juru main bal-balan warga negara Inggris sing main kanggo Manchester City lan tim nasional bal-balan Inggris ing posisi bèg tengah.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "John Stones". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 3 April 2020.
  2. "J. Stones: Summary". Soccerway. Perform Group.
  3. "England's matches: The under 19's: 2010–20". England Football Online. 9 April 2019. Dibukak ing 7 Agustus 2019.
  4. "England's matches: The under 20's". England Football Online. 11 Juni 2019. Dibukak ing 7 Agustus 2019.
  5. "England's matches: The under 21's: 2010–20". England Football Online. 24 Juni 2019. Dibukak ing 7 Agustus 2019.
  6. "Squads for 2017/18 Premier League confirmed". Premier League. 1 Sèptèmber 2017. Dibukak ing 11 Novèmber 2017.