Menyang kontèn

İlkay Gündoğan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
İlkay Gündoğan
Katerangan priangga
Tanggal lair (1990-10-24) 24 Oktober 1990 (umur 33)[1]
Papan lair Gelsenkirchen, Germany
Dhuwur 1.80 cm (1 in)[2]
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Manchester City
Angka 8
Karir nom
1993–1998 SV Gelsenkirchen-Hessler 06
1998–1999 Schalke 04
1999–2004 SV Gelsenkirchen-Hessler 06
2004–2005 SSV Buer
2005–2008 VfL Bochum
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2009 VfL Bochum II 2 (1)
2009–2011 1. FC Nürnberg 48 (6)
2011–2016 Borussia Dortmund 105 (10)
2012 Borussia Dortmund II 1 (0)
2016– Manchester City 173 (38)
Tim nasional
2008 Jerman U-18 7 (0)
2008–2009 Jerman U-19 6 (0)
2009–2010 Jerman U-20 2 (0)
2010–2012 Jerman U-21 8 (1)
2011– Jerman 66 (17)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:28, 19 Januari 2023 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 20:57, 1 Dhésèmber 2022 (UTC)

İlkay Gündoğan (lair 24 October 1990) yaiku juru main bal-balan warga negara Jerman sing main kanggo Manchester City lan Tim nasional bal-balan Jerman ing posisi Glandhang.

Réfèrensi[besut | besut sumber]

  1. "Ilkay Gündogan: Overview". ESPN. Dibukak ing 30 Juni 2020.
  2. "Ilkay Gündogan: Overview". Premier League.
  3. "FIFA World Cup Russia 2018: List of Players: Germany" (PDF). FIFA. 15 Juli 2018. kc. 12. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 11 Juni 2019.