Menyang kontèn

James Trafford

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
James Trafford
Katerangan priangga
Tanggal lair (2002-10-10) 10 Oktober 2002 (umur 21)
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Accrington Stanley
(on loan from Manchester City)
Angka 1
Karir nom
Cockermouth
Carlisle United
2015–2021 Manchester City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2021– Manchester City 0 (0)
2021–Accrington Stanley (nyileh) 5 (0)
Tim nasional
2021– Inggris U-20 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 07:51, 29 August 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 16:44, 6 September 2021 (UTC)

James Trafford (lair 10 Oktober 2002) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Kiper kanggo Accrington Stanley.

Referensi[besut | besut sumber]