Feyenoord

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Feyenoord iku sawijining klub bal-balan profésional saka kutha Rotterdam, Walanda. Klub iki diadegaké ing tanggal 19 Juli 1908. Feyenoord main ing ligaEredivisie, ya iku liga mligi Walanda. Jeneng Feyenoord iki dhedhasar jeneng kampung ing kutha Rotterdam, Feijenoord, dadi cara panulisané rada séjé. Basis Feyenoord iku Stadion Feijenoord kang diarani De Kuip utawa 'bak adus' déning para suporteré. Feyenoord iku salah siji saka telung klub kang ana ing Rotterdam. Klub liyané iku Sparta lan Excelsior.