Arjen Robben

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Arjen Robben
Arjen Robben travel.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Arjen Robben
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)[1]
Posisi main Winger
Katerangan klub
Tim saiki
Bayern Munich
Angka 10
Karir nom
0000–1996 vv Bedum
1996–2000 Groningen
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2000–2002 Groningen 50 (8)
2002–2004 PSV 56 (17)
2004–2007 Chelsea 67 (15)
2007–2009 Real Madrid 50 (11)
2009– Bayern Munich 42 (30)
Tim nasioanl
2003– Netherlands 53 (15)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 1 October 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 30 May 2011

Arjen Robben iku pamain bal-balan Walanda. Arjen Robben (lair ing Bedum, Groningen, Nèderlan, 23 Januari 1984; umur 33 taun) ya iku pamain bal-balan Walanda kang duwé tugas dadi gelandang sayap utawa panyerang kaloro. Ing mangsa iki panjenengané main kanggo Bayern München ing Jerman lan kanggo Nèderlan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "Arjen Robben". ESPN. Dijupuk 22 May 2010. 

Cithakan:Skuat PD2010 Nèderlan

Cithakan:Tim nasional Euro 2008 Nèderlan