Arjen Robben

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Arjen Robben
Arjen Robben.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Arjen Robben
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)[1]
Posisi main Winger
Katerangan klub
Tim saiki
Pensiun
Angka 10
Karir nom
0000–1996 vv Bedum
1996–2000 Groningen
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2000–2002 Groningen 50 (8)
2002–2004 PSV 56 (17)
2004–2007 Chelsea 67 (15)
2007–2009 Real Madrid 50 (11)
2009–2019 Bayern Munich 42 (30)
2019- Groningen
Tim nasional
2003– Netherlands 53 (15)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 1 October 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 30 May 2011

Arjen Robben iku juru main bal-balan Walanda. Arjen Robben (lair ing Bedum, Groningen, Nèderlan, 23 Januari 1984; umur 36 taun) ya iku juru main bal-balan Walanda kang duwé tugas dadi glandhang sayap utawa panyerang kaloro. Ing mangsa iki panjenengané main kanggo Bayern München ing Jerman lan kanggo Nèderlan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "Arjen Robben". ESPN. Dijupuk 22 May 2010. 

Cithakan:Skuat PD2010 Nèderlan

Cithakan:Tim nasional Euro 2008 Nèderlan