Joris Mathijsen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Joris Mathijsen
Joris Mathijsen.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joris Mathijsen
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)
Posisi main Centre back
Katerangan klub
Tim saiki
Málaga
Angka 14
Karir nom
1986–1989 VOAB
1989–1998 Willem II
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1998–2004 Willem II 127 (6)
2004–2006 AZ 52 (2)
2006–2011 Hamburger SV 145 (6)
2011– Málaga 10 (0)
Tim nasioanl
2004– Netherlands 78 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 6 November 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15 November 2011

Joris Mathijsen (lair ing Goirle, 5 April 1980; umur 37 taun) iku sawijining pamain mburi tim nasional bal-balan Walanda kang duwé dedeg awak 182 cm. Panjenengané main bal kanggo mbela AZ Alkmaar ing Liga Walanda.

Cithakan:Skuat PD2010 Nèderlan Cithakan:Tim nasional Euro 2008 Nèderlan