Khalid Boulahrouz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Khalid Boulahrouz
Khalid Boulahrouz
Katerangan priangga
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
VfB Stuttgart
Angka 21
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2001–2004 RKC Waalwijk 57 (4)
2004–2006 Hamburger SV 52 (1)
2006–2008 Chelsea 13 (0)
2007–2008Sevilla (pinjaman) 6 (0)
2008– VfB Stuttgart 50 (1)
Tim nasional
2004– Nèderlan 33 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 30 September 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 8 Juni 2011

Khalid Boulahrouz (lair ing Maassluis, 28 Dhésèmber 1981; umur 36 taun) ya iku juru main bal-balan saka Walanda kang duwé katurunan Berber Rif, Maroko minangka main kanggo VfB Stuttgart lan Nèderlan.

Boulahrouz naté main kanggo Hamburger SV, Chelsea, lan Sevilla sadurungé gabung déning Stuttgart ing mangsa kompetisi 2008-09. Panjenengané dadi salah sijiné juru main kang misuwur ing timnas Walanda wiwit taun 2004 kanthi nyathet 33 main ing klub mau. Boulahrouz dhuweni parapan Khalid der Kannibale ("Khalid Sang Kanibal") ing wektu mbela Hamburger SV amarga kaahliané sajeroning pain ing lapangan.[1]

Karier[besut | besut sumber]

  • RKC Waalwijk (2001-04)
  • Hamburger SV (2004-06)
  • Chelsea F.C. (2006-07)
  • Sevilla FC (2007-08)
  • VfB Stuttgart (2008-)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Profil Boulahrouz, Sky Sports

Cithakan:Skuat PD2010 Nèderlan Cithakan:Tim nasional Euro 2008 Nèderlan