Ibrahim Afellay

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ibrahim Afellay
Ibrahim Afellay Oranje.jpg
Katerangan priangga
Tanggal lair (1986-04-02) 2 April 1986 (umur 30)
Papan lair Utrecht, Netherlands
Dhuwur 180 m (590 ft 6.6 in)[1]
Posisi main Attacking midfielder / Winger
Katerangan klub
Tim saiki
Barcelona
Angka 20
Karir nom
1996–2003 PSV
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2003–2011 PSV 159 (35)
2011– Barcelona 16 (1)
Tim nasioanl
2007– Walanda[2] 36 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 30 May 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 9 June 2011

Ibrahim Afellay iku sawijining pamain bal-balan Walanda. Ibrahim Afellay (lair ing Utrecht, 2 April 1986; umur 30 taun) ya iku panjenengané pamain bal-balan warganegara Walanda pameluk agama Islam kang kaluwargané saka Maroko , ing mangsa saiki panjenengané mbela Barcelona. Panjenengané main ing tengah (Gelandang) utawa Panyerang.Panjenengané uga mbela Walanda ing Piala Donya FIFA 2010

Karir Klub[besut | besut sumber]

Karir Internasional[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "Ibrahim Afellay". Sky Sports. Dijupuk 9 August 2009. 
  2. ^ Ibrahim Afellay Profile (Basa Walanda) Wereld van Oranje
  3. ^ "Netherlands 2:0 Denmark". FIFA.com. 14 June 2010. Dijupuk 16 June 2010. 


 
Tim nasional bal-balan Walanda Euro 2008
Gendéra Walanda

1 Van der Sar · 2 Ooijer · 3 Heitinga · 4 Mathijsen · 5 Van Bronckhorst · 6 De Zeeuw · 7 Van Persie · 8 Engelaar · 9 Van Nistelrooy · 10 Sneijder · 11 Robben · 12 Melchiot · 13 Timmer · 14 Bouma · 15 De Cler · 16 Stekelenburg · 17 De Jong · 18 Kuyt · 19 Huntelaar · 20 Afellay · 21 Boulahrouz · 22 Vennegoor of Hesselink · 23 Van der Vaart · Coach: Van Basten

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ibrahim_Afellay&oldid=1094637"