Ibrahim Afellay

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ibrahim Afellay
Ibrahim Afellay Oranje.jpg
Informasi pribadi
Tanggal lair 2 April 1986 (umur 28)
Papan lair Utrecht, Netherlands
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)[1]
Posisi pamain Attacking midfielder / Winger
Informasi klub
Klub saiki Barcelona
Nomer 20
Karir remaja
1996–2003 PSV
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2003–2011 PSV 159 (35)
2011– Barcelona 16 (1)
Tim nasional
2007– Walanda[2] 36 (3)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 30 May 2011.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 9 June 2011


Ibrahim Afellay iku sawijining pamain bal-balan Walanda. Ibrahim Afellay (lair ing Utrecht, 2 April 1986; umur 28 taun) yaiku panjenengané pamain bal-balan warganegara Walanda pameluk agama Islam kang kaluwargané saka Maroko , ing mangsa saiki panjenengané mbela Barcelona. Panjenengané main ing tengah (Gelandang) utawa Panyerang.Panjenengané uga mbela Walanda ing Piala Donya FIFA 2010

Karir Klub[sunting | sunting sumber]

Karir Internasional[sunting | sunting sumber]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]


 
Tim nasional bal-balan Walanda Euro 2008
Gendéra Walanda

1 Van der Sar · 2 Ooijer · 3 Heitinga · 4 Mathijsen · 5 Van Bronckhorst · 6 De Zeeuw · 7 Van Persie · 8 Engelaar · 9 Van Nistelrooy · 10 Sneijder · 11 Robben · 12 Melchiot · 13 Timmer · 14 Bouma · 15 De Cler · 16 Stekelenburg · 17 De Jong · 18 Kuyt · 19 Huntelaar · 20 Afellay · 21 Boulahrouz · 22 Vennegoor of Hesselink · 23 Van der Vaart · Coach: Van Basten

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ibrahim_Afellay&oldid=814841"