Jan Vennegoor of Hesselink

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jan Vennegoor of Hesselink
Jan Vennegoor of Hesselink
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jan Johannes Vennegoor of Hesselink
Dhuwur 190 cm (6 ft 3 in)
Posisi main forward
Katerangan klub
Tim saiki
PSV Eindhoven
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1996-01
2001-
FC Twente
PSV Eindhoven
142 (59)
156 (72)
Tim nasional
2000- Netherlands 8 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 26 June 2006.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 26 June 2006

Jan Johannes Vennegoor of Hesselink (lair 7 November, 1978 ing Oldenzaal) iku sawijining panyerang tim nasional bal-balan Walanda kang dnhuweni dedeg awak 191 cm lan main kanggo PSV Eindhoven.


 
Tim nasional bal-balan Walanda Euro 2008
Gendéra Walanda

1 Van der Sar · 2 Ooijer · 3 Heitinga · 4 Mathijsen · 5 Van Bronckhorst · 6 De Zeeuw · 7 Van Persie · 8 Engelaar · 9 Van Nistelrooy · 10 Sneijder · 11 Robben · 12 Melchiot · 13 Timmer · 14 Bouma · 15 De Cler · 16 Stekelenburg · 17 De Jong · 18 Kuyt · 19 Huntelaar · 20 Afellay · 21 Boulahrouz · 22 Vennegoor of Hesselink · 23 Van der Vaart · Coach: Van Basten