Tim de Cler

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tim de Cler
Tim de Cler
Katerangan priangga
Jeneng dawa Tim de Cler
Dhuwur 179 cm (5 ft 10 in)
Posisi main defender
Katerangan klub
Tim saiki
AZ Alkmaar
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1997-02
2002-
Ajax Amsterdam
AZ Alkmaar
75 (2)
125 (3)
Tim nasional
2005- Netherlands 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 26 June 2006.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 26 June 2006

Tim de Cler (lair ing Leiden, 3 Novèmber 1978; umur 40 taun) iku salah sijiné juru main mburi kang ana ing tim nasional bal-balan Walanda.Cler nduwèni dedeg 179 cm uga main ana ing Piala Donya 2006.


 
Tim nasional bal-balan Walanda Euro 2008
Gendéra Walanda

1 Van der Sar · 2 Ooijer · 3 Heitinga · 4 Mathijsen · 5 Van Bronckhorst · 6 De Zeeuw · 7 Van Persie · 8 Engelaar · 9 Van Nistelrooy · 10 Sneijder · 11 Robben · 12 Melchiot · 13 Timmer · 14 Bouma · 15 De Cler · 16 Stekelenburg · 17 De Jong · 18 Kuyt · 19 Huntelaar · 20 Afellay · 21 Boulahrouz · 22 Vennegoor of Hesselink · 23 Van der Vaart · Coach: Van Basten