Mario Melchiot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mario Melchiot
Mario-Melchiot.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mario Deno Patrik Melchiot[1]
Dhuwur 188 m (616 ft 9.6 in)
Posisi main Right-back
Katerangan klub
Tim saiki
Umm Salal
Angka 15
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1996–1999 Ajax 73 (1)
1999–2004 Chelsea 130 (4)
2004–2006 Birmingham City 56 (2)
2006–2007 Rennes 30 (2)
2007–2010 Wigan Athletic 97 (0)
2010– Umm Salal 20 (0)
Tim nasioanl
2000–2008 Netherlands 22 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 07:48, 30 May 2010 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 25 May 2008

Mario Melchiot iku sawijining pamain bal-balan Walanda.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]


 
Tim nasional bal-balan Walanda Euro 2008
Gendéra Walanda

1 Van der Sar · 2 Ooijer · 3 Heitinga · 4 Mathijsen · 5 Van Bronckhorst · 6 De Zeeuw · 7 Van Persie · 8 Engelaar · 9 Van Nistelrooy · 10 Sneijder · 11 Robben · 12 Melchiot · 13 Timmer · 14 Bouma · 15 De Cler · 16 Stekelenburg · 17 De Jong · 18 Kuyt · 19 Huntelaar · 20 Afellay · 21 Boulahrouz · 22 Vennegoor of Hesselink · 23 Van der Vaart · Coach: Van Basten

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mario_Melchiot&oldid=1100334"