Prambanan, Klathèn: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn, Kabupaten → Kabupatèn (5) using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4089482 (translate me))
c (éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn, Kabupaten → Kabupatèn (5) using AWB)
| style="padding:3px 10px;" |<big>'''Kecamatan Prambanan'''</font>
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black; text-decoration: underline;">[[KabupatenKabupatèn]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|[[KabupatenKabupatèn Klathen]]
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black; text-decoration: underline;">[[Camat]]</span>'''
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Prambanan''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupatenkabupatèn]] Klathen, provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonesia]].
 
== Desa-Desa ==
* [http://www.klaten.go.id Situs web resmi Kabupatèn Klathèn]
 
{{kecamatan-stub}}
{{Kecamatan Prambanan}}
{{KabupatenKabupatèn Klaten}}
{{Jawa Tengah}}
 
---------
*Bali menyang: [[KabupatenKabupatèn Klathen]]
 
[[CategoryKategori:KabupatenKabupatèn Klathen]]
[[Kategori:Prambanan, Klathèn]]
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Tengah]]
 
 
{{kecamatan-stub}}
18.000

besutan

Menu navigasi