Kebondalem Lor, Prambanan, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kebondalem Lor
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKebondalem Lor
Kebondalem Lor kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kebondalem Lor
Kebondalem Lor
Kebondalem Lor kapernah ing Jawa Tengah
Kebondalem Lor
Kebondalem Lor
Kebondalem Lor kapernah ing Indonésia
Kebondalem Lor
Kebondalem Lor
Koordhinat: 7°43′42″S 110°30′06″E / 7.72822°S 110.50164°E / -7.72822; 110.50164Koordhinat: 7°43′42″S 110°30′06″E / 7.72822°S 110.50164°E / -7.72822; 110.50164
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPrambanan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.01.2013

Kebondalem Lor iku désa ing Kacamatan Prambanan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)