Geneng, Prambanan, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Geneng
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGeneng
Geneng kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Geneng
Geneng
Geneng kapernah ing Jawa Tengah
Geneng
Geneng
Geneng kapernah ing Indonésia
Geneng
Geneng
Koordhinat: 7°44′56″S 110°31′40″E / 7.74882°S 110.52783°E / -7.74882; 110.52783Koordhinat: 7°44′56″S 110°31′40″E / 7.74882°S 110.52783°E / -7.74882; 110.52783
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPrambanan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.01.2009

Geneng iku désa ing Kacamatan Prambanan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.